• čerstvý tuňák 100 g ➞ 670 kJ
  • česnek 1 stroužek ➞ 20 kJ
  • panenský olivový olej 5 g ➞ 190 kJ
  • suché bílé víno 30 ml ➞ 70 kJ
  • cibule 20 g ➞ 40 kJ
  • rajčata 150 g ➞ 150 kJ
  • špagety 30 g ➞ 450 kJ
  • drcený pepř, hrubá mořská sůl, máta peprná

Tuňáka prošpikujeme sekaným česnekem a mátou, opepříme, osolíme a na olivovém oleji smažíme dozlatova. Pak zalijeme vínem a necháme na ohni, dokud se víno téměř nevypaří.

Vyndáme rybu, cibulku nakrájíme na malé kostičky, přidáme kousek česneku, vše na zbytku šťávy orestujeme, přidáme rozmačkaná rajčata a necháme přejít varem.

Ručním mixérem vše rozmixujeme, přidáme rybu a pod pokličkou maso dopečeme. Podáváme se špagetami.

 

Hubněte zdravě

Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.