• 400 g kuřecího nebo vepřového masa
  • Sůl
  • 1 vejce
  • 150 g bílý jogurt
  • Strouhanka
  • Olej nebo sádlo na smažení
  • Česnek nebo koření dle vlastní chuti (kari, grilovací koření)

Maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a připravíme si marinádu. Bílý jogurt rozmícháme s vejcem a dle chuti přidáme kari nebo grilovací koření nebo česnek. Nakrájené kousky masa naložíme na 1 hodinu do marinády.  Pak maso obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji nebo sádle dle zvyklosti.

Co bude dnes dobrého

Osobnosti svého oboru, ať již se jedná o lékaře, umělce, dietní poradkyně, nebo profesionální kuchaře, mají k jídlu osobitý vztah. Obyčejně velmi kladný. Někdo nedá dopustit na maso, jiný si libuje v těstovinách, další dává přednost zelenině a nepohrdnou ani moučníkem. V této rubrice máte možnost nahlédnout "pod pokličku" jejich stravovacích zvyklostí. Naservírují vám své oblíbené pokrmy, včetně podrobného postupu, abyste se mohli nechat inspirovat.