• 4 kuřecí prsa (každé asi 150 g, zbavená kůže a tuku)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • Na obalení:
  • 2 polévkové lžíce zeleného japonského čaje, nelouhovaného
  • 2 polévkové lžíce čerstvé máty
  • 60 g mleté citronové trávy
  • ¾ kávové lžičky soli
  • ¾ kávové lžičky hnědého nebo třtinového cukru
  • 2 polévkové lžíce pomerančové kůry
  • 2 polévkové lžíce citronové kůry
  • 2 polévkové lžíce čerstvého nastrouhaného zázvoru
  • ½ kávové lžičky mletého kmínu

Všechny ingredience na obal smícháme v misce. Ve směsi dobře obalíme kuřecí prsa. Ve velké pánvi rozehřejeme olej a v něm kuře opékáme po každé straně asi 2 minuty. Pak maso přesuneme na plech a pečeme asi 15 minut v troubě při teplotě 180 stupňů Celsia, podle toho, jak jsou masové plátky silné.