• 4 plátky kuřecích prsou
  • 120 g čerstvých špenátových listů
  • 80 g parmazánu
  • sůl,pepř
  • olivový olej
  • balzamikový ocet
  • 4 rajčata – na ozdobení, čerstvé lístky bazalky

Kuřecí plátky omyjeme,řádně naklepeme, osolíme a opepříme. Na plátky vložíme spařené špenátové listy a na ně poklademe parmazán. Maso pak pečlivě zabalíme a spojíme špejlí. Na  olivovém oleji kapsy zprudka opečeme ze všech stran a poté je dáme do zapékací mísy a  pečeme ve vyhřáté troubě doměkka.

Podáváme s rajčaty pokrájenými na výseče a čerstvými listy bazalky pokapanými balzamikovým octem.

Listová zelenina a sýry jsou zdrojem vápníku.Více se dočtete v článku Úkol pro 40+:Budujte vápníkové rezervy na ordinace.cz

Zdravé recepty rozhodně nejsou méně chutné, než ostatní.