• 80g kedlubny
  • 80g celeru
  • 1 mrkev
  • Šťáva a 1 plátek z bio citronu
  • Sůl
  • Cukr
  • 100g lososa (filet)
  • 1 lžíce slunečnicového oleje
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 3-4 snítky petrželové natě
  • 1 lžíce vlašských ořechů

Zeleninu oloupejte a nakrouhejte na tenká kolečka. Smíchejte ji se ¾ citronové šťávy, solí a cukrem a nechte 10 minut marinovat.

Omyjte a osušte lososa, posolte a pokapejte ho ½ zbylé citronové šťávy. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a zprudka na něm osmažte rybu společně s plátkem citronu (asi 2 min. z každé strany). Snižte teplotu a smažte ještě 3 minuty z každé strany.

Na další pánvi orestujte za stálého míchání na 1 lžíci olivového oleje zeleninu. Dejte ji na talíř a pokapejte zbytkem citronové šťávy a olivového oleje. Opláchněte petržel a nasekejte ji najemno, vlašské ořechy nasekejte nadrobno. Obojím pak posypte salát. Navrch položte filety z lososa a ozdobte opečeným plátkem citronu.

Kvalitní jídelníček

Zlepšuje šance na otěhotnění a následně i na nekomplikované těhotenství, zlepšuje psychickou pohodu a výrazně ovlivňuje jak plod tak i miminko.