• 600 g tresky
  • 3 lžíce citronové šťávy
  • 1 snítka čerstvé petrželky
  • 1 snítka čerstvého kerblíku - pokud neseženete čerstvý, můžete použít sušený
  • 350 g rajčat
  • 300 g cukety
  • 6 lžic másla
  • 1a 1/2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 3 plátky citrónu

Omytou a osušenou tresku pokapejte citronovou šťávou a nechte stát 10 minut.

Omytou neoloupanou cuketu a omytá rajčata nakrájejte na plátky.

Zapékací mísu vymažte máslem a naskládejte do ní rajčata a cuketu, osolte, opepřete.

Zbytek másla promíchejte s nasekanou pažitkou, kerblíkem a troškou soli. Do ryby udělejte nožem zářezy a potřete důkladně máslem s bylinkami.

Rybu položte  na zeleninu, přikryjte a dejte péct do trouby na 40 minut. Před dopečením odkryjte, aby ryba získala propečenou „kůrku“. Podávejte s bramborem.

Přečtěte si také: Pracovní výkon zvedne správné jídlo a pití

Kvalitní jídelníček

Zlepšuje šance na otěhotnění a následně i na nekomplikované těhotenství, zlepšuje psychickou pohodu a výrazně ovlivňuje jak plod tak i miminko.