• 200 g vepřové kýty
  • 50 g cibule
  • 50 g karotky
  • 50 g petržele
  • 20 g celeru
  • ½ dl bílého netučného jogurtu
  • 10 g oleje
  • 1 kostka zeleninového vývaru
  • 10 g hladké mouky
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 zrnka pepře
  • 2 zrnka nového koření
  • 1 bobkový list
  • Sůl

Na oleji v teflonové pánvi zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme ze všech stran. Pak k masu přidáme celou zeleninu, osolíme, okořeníme, podlijeme ¼ litrem zeleninového vývaru a dusíme doměkka. Měkké maso a zeleninu vyndáme a odstraníme koření. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, zředíme zeleninovým vývarem, ochutíme citronovou šťávou, jogurtem a povaříme. Měkké maso nakrájíme na plátky a na talíři přelijeme šťávou.

 

 

Hubněte zdravě

Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.