• 2 porce vykuchané mořské štiky (300 g)
  • 100 g jablek
  • 2 plátky citronu
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 1 lžička majoránky
  • Sůl
  • 10 g oleje na alobal

Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Jablko oloupeme a zbavíme jádřince. Jablko a oloupaný česnek nastrouháme na hrubém struhadle, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a ochutíme majoránkou. Směsí naplníme porce mořské štiky. Alobal potřeme olejem, poklademe na něj porce ryby, pokud zbyla nádivka, rozprostřeme ji kolem porcí a pevně zabalíme. Pečeme v troubě asi 15 minut. Na talíři ozdobíme plátky citronu.

 

 

Hubněte zdravě

Abyste snižovali svoji váhu postupně a neohrozili své zdraví, snižte svj kalorický příjem. Ideální shazování váhy je do jednoho kilogramu za týden.